BNZ Online bijeenkomst: Vind je veerkracht, doe de Vital Scan!

BNZ Online bijeenkomst: Vind je veerkracht, doe de Vital Scan!

09 maart 2021 12:00

Dinsdag 9 maart jl. heeft het bestuur van BNZ met haar leden kort teruggekeken op een 'roerig' 2020 middels een korte video. Daarnaast zijn de plannen en financiën voor 2021 toegelicht.

Eén van onze speerpunten dit jaar is vitaliteit van medewerkers. Sam Henke - adviseur vitaliteit & inzetbaarheid van Adaptics - heeft de deelnemers bijgepraat over de mogelijkheden van een Vital Scan voor je medewerkers.

Met de Vital Scan krijg je als organisatie snel en voordelig inzicht in de vitaliteit van je medewerkers. Medewerkers vullen online een gevalideerde vragenlijst in. Deze geeft hen direct inzicht in hun huidige vitaliteit. het is mogelijk om de scan uit te breiden met een thuistestpakket of een fysieke health check op locatie. Gebaseerd op de resultaten ontvangt de medewerker gepersonaliseerd advies om aan de slag te gaan met zijn/haar vitaliteit. Preventief om te voorkomen dat de medewerker uitvalt óf puur gericht op "amplitie": het versterken van vitaliteit, het werkvermogen en de inzetbaarheid van medewerkers.

Ga voor meer informatie en de filmpjes naar: https://bnznijmegen.nl/nieuws