BNZ Barbecue & Bubble (Foot)ball zomer 2019

BNZ Barbecue & Bubble (Foot)ball zomer 2019

20 juni 2019 00:00

Afgelopen donderdag, 20 juni 2019 organiseerde BNZ Nijmegen haar jaarlijkse zomerbarbecue. Alle medewerkers, ook de medewerkers van niet leden op het bedrijventerrein, konden zich samen met hun collega’s aanmelden. Aan deelname waren geen kosten verbonden.

In het kader van “2019 het jaar van de B“ werd deze barbecue gecombineerd met een Bubble (Foot)ball toernooi. Zo’n 60 sportievelingen hadden zich ingeschreven, waardoor 12 teams het tegen elkaar opnamen in twee poules. Het team van Huismerk Energie werd 1e en ging er dus met de BNZ wisselbeker en de gouden medailles vandoor. 2e werd het team van Mercachem, gevolgd door een 3e plaats voor het combinatieteam van Werkbedrijf Nijmegen.

De “bubblefootballers” werden enthousiast aangemoedigd door de overige aanwezigen, waarbij ondertussen werd genoten van de zon, de muziek met een cocktailtje in de hand en lekker eten op de barbecue. Een uiterst geslaagde bijeenkomst van BNZ Nijmegen.

Hierbij bedanken wij John Meijering van Remixion voor de muzikale inbreng, Dennis Milder van Partyservice Milder voor de barbecue en de cocktailshakers van de Bar Company.