Acture

Acture is sinds eind 2008 actief in de markt van het uitvoering geven aan Eigenrisicodragerschap Ziektewet voor de uitzendbranche. In september 2009 kondigde Acture aan als eerste partij op de markt een solide verzekeringsproduct aan deze uitvoering te kunnen koppelen.

Begin januari 2010 is de samenwerking verder uitgebreid met De Goudse Verzekeringen. In 2012 was Acture mede-oprichter van VSZ, specialist in het verzekeren van sociale zekerheid. AEGON is daarbij risicodrager.

Acture is opgericht door experts op het gebied van risicobeheersing rondom ziekteverzuim en de uitzendbranche. Het samenbrengen van deze twee expertises heeft geleid tot een dienstverleningsproduct waarin het verlagen van de schadelast rondom ziekteverzuim van uitzendkrachten centraal staat. De daadwerkelijke eigen ervaring met zieke uitzendkrachten en hoe deze effectief te begeleiden is vertaald naar een algemeen product voor uitzendorganisaties. Vanaf 2011 is Acture ook actief in andere sectoren dan de uitzendsector. Ook daar maken inmiddels honderden bedrijven gebruik van de dienstverlening van Acture.

Bij Acture zijn ruim 50 experts dagelijks bezig met hun vak. Zorgen dat mensen herstellen en weer kunnen deelnemen aan het arbeidsproces. Omdat eigenlijk niemand ziek wil zijn.

Contact met Acture