BDO Accountancy, Tax & Legal B.V.

HR- en Organisatieadvies

Ondernemers hebben vandaag de dag met verschillende personele uitdagingen te maken. Denk aan de snel veranderende arbeidsmarkt, aanpassingen in wet- en regelgeving en generatieverschillen op de werkvloer. Om ook in de toekomst optimaal rendement uit uw organisatie te halen, is het zaak dat uw HR-beleid een antwoord op deze uitdagingen heeft. Thema’s als de ontwikkeling van uw medewerkers, de beloning voor medewerkers en effectief leiderschap staan hierbij centraal.

Bij BDO hebben we jarenlange ervaring met de vertaling van strategie naar effectief HR-beleid. Wij adviseren niet alleen inhoudelijk, maar denken ook met u mee over de implementatie van uw beleid binnen de organisatie. Diensten die wij op het gebied van HR aanbieden, zijn onder meer:

• Talentmanagementprogramma’s;

• Leiderschapsprogramma’s;

• Ontwikkeling van arbeidsvoorwaardenbeleid;

• Ontwikkeling van beoordelingssystemen;

• Organisatie-inrichting;

• Assessments.

Sjoerd Oomen heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring met het adviseren en begeleiden van bedrijven bij personele vraagstukken. Hij is arbeids- en organisatiepsycholoog en werkt op het snijvlak waar organisatiedoelstellingen en mensen elkaar treffen. Vanuit een persoonlijke benadering en scherpe analyse begeleidt hij organisaties bij het realiseren van strategische doelstellingen en het daadwerkelijk in beweging brengen van mensen.

Benieuwd wat BDO voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, dan sparren we er eens over.

Contact met BDO Accountancy, Tax & Legal B.V.