Bovemij Interne Diensten B.V.

Wij zijn Bovemij: de financieel dienstverlener van en voor de mobiliteitsbranche. In 1963 zijn wij opgericht door de leden van BOVAG. Om risico’s af te dekken die ondernemers niet konden of wilden dragen.

Tegenwoordig richten we ons op samenwerking met de bedrijven in de mobiliteitsbranche. Het is onze missie om hen te helpen succesvol te ondernemen.

Dat doen we door middel van:

Verzekeringen

Wij helpen bedrijven in de mobiliteitsbranche om hun bedrijf te beschermen door hen de volgende verzekeringen aan te bieden:

•Bedrijfsverzekeringen

•Verzekeringen voor ondernemers en hun medewerkers

•Verzekeringen voor de klanten van onze B2B-klanten.

Ook bieden we rechtshulp wanneer dat nodig is.

Financieringen

Om onze klanten te helpen om hun bedrijf te laten groeien, helpen we hen met de financiering van eigen leaseactiviteiten. We bieden hen daarbij integrale administratieve ondersteuning, zodat zij zich volledig op hun onderneming kunnen richten. En samen met de bedrijven bieden we ook consumentenfinancieringen.

Data

Door middel van die data en software kunnen bedrijven in de branche hun klanten beter bereiken, bedienen en behouden. We zijn eigenaar van RDC: de full service informatiseerder en ICT-dienstverlener van de mobiliteitsbranche.

Contact met Bovemij Interne Diensten B.V.

Takenhofplein 2
6538 SZ Nijmegen