Com1 B.V.

Com1 is een ICT dienstverlener die bedrijven, instellingen en evenementen ondersteunt en ontzorgt op het gebied van Veilige Connectiviteit.

Vrijwel elke ICT oplossing is afhankelijk van een veilige en stabiele verbinding. Veilige verbindingen tussen alle netwerkcomponenten, systemen en diensten, zijn daarom het fundament in het goed functioneren van iedere organisatie en dus van groeiend belang voor de continuïteit van een onderneming. En dat is waar onze focus ligt.

Onze missie is om ICT oplossingen & diensten (LAN, WLAN, Security, VoIP) te leveren die klanten ontzorgen op het gebied van “Secure Connectivity”. Dit vereist kennis van de ingezette producten en oplossingen, maar ook een diepgaand inzicht in onderlinge verwevenheden en afhankelijkheden.

Com1 heeft alle benodigde kennis, ervaring en expertise, om dit volledig aan ons toe te kunnen vertrouwen. Naast kleine en grote klanten in het MKB, Onderwijs, Zorg en Overheid, zit Com1 achter TV producties en evenementen als: de Formule 1, Wings For Life World Run en de Nijmeegse 4-daagse. Wij beheersen de dynamiek van het leveren van ad-hoc oplossingen, als langdurige volcontinue beheerde diensten.

Contact met Com1 B.V.

Kerkenbos 1020i
6546 BA Nijmegen