Frontier

Frontier Computer Corp BV is een toonaangevende value-added Distributeur in SD-WAN oplossingen in Europa. De merken die wij o.a. vertegenwoordigen zijn Peplink routers, Poynting antennes en databundels van Mondicon.

Technische expertise

In de afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan om in veel situaties de juiste connectiviteitsoplossing te vinden. We hebben technische engineers die hun kennis gebruiken om onze partners te helpen bij het leveren van de beste innovatieve en baanbrekende oplossingen. Bovendien hebben we eindeloos veel enthousiasme en toewijding om het beste resultaat te bereiken.

Grote voorraad, altijd beschikbaar

Wanneer klanten een product zo snel mogelijk nodig hebben: wij zijn DE Europese optie. De combinatie van een grote voorraad en Nederland centraal gelegen als DE toegangspoort tot Europa, kunnen we zeer snel leveren via ons uitgebreide logistieke netwerk.

Service en kwaliteit

Service staat bij ons hoog in het vaandel. We verzenden niet alleen dozen, maar onze kracht is het bieden van de juiste service en kwaliteit aan onze partners en klanten.

Onze markt

Maritiem, bouw, IOT, openbare veiligheid, detailhandel, transport en broadcast.

Onze focus:

SD-WAN, Connectiviteitsoplossingen, 3G / 4G / 4G +, LTE / LTE Advanced, mobiele connectiviteit, Wi-Fi, M2M connectiviteit, Internet of Things (IoT)

Contact met Frontier

Kerkenbos 1079 F
6546 BB Nijmegen