BNZ; het nieuwe normaal en veiligheid

BNZ; het nieuwe normaal en veiligheid
20 juli 2020

Proactieve gastvrije beveiliging – mobiele surveillance -  preventieve middelen tegen corona.

Wij bevinden ons, na de uitbraak van het coronavirus, in een bizarre tijd. We hebben gemerkt dat veiligheid niet meer vanzelfsprekend is. Toch is veiligheid essentieel en hebben wij er dagelijks, zowel privé als zakelijk mee te maken. Naast de onderlinge contacten tussen bedrijven, bevordert BNZ ook jullie veiligheid op het bedrijventerrein. Securitas is medelid van BNZ en verzorgt de algemene beveiliging van ons bedrijventerrein. Hiervoor hebben BNZ, R’Estate en Securitas de handen al in één geslagen en wordt deze optie ook aan de andere bedrijven aangeboden. Securitas kan hierin als preferred partner een belangrijke rol spelen. Securitas staat voor veiligheid met een proactieve, integrale en gastvrije benadering. 

Wat betekent dit voor jou als BNZ lid?

Mobiele surveillance

 Als marktleider op het gebied van mobiele surveillance in Nederland en met een vestiging op bedrijventerrein Kerkenbos te Nijmegen kan Securitas je ontzorgen met diverse diensten, zoals:

  • Alarmopvolging en -verificatie;
  • Opening- en brand-/sluitrondes op alle mogelijke locaties en tijdstippen;
  • Interne- en externe controlerondes. Naast de standaarddiensten kunnen de surveillanten gecombineerde diensten uitvoeren op specifieke tijden, waardoor dit het primaire proces niet verstoort. Denk hierbij aan maandelijkse BMI-controles (brandmeldinstallatie) en controles van jouw veiligheidsmiddelen (brandblussers, haspels, noodverlichting). Goed gedocumenteerd, zodat er altijd aan alle wettelijke eisen wordt voldaan.

1,5 meter dienstverlening

Om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, heeft Securitas zich toegelegd op de ontwikkeling van activiteiten die jullie hierbij kunnen ondersteunen. Een serie innovatieve oplossingen om op een betrouwbare en efficiënte manier risico’s te detecteren en te zorgen voor een veilige werkomgeving. Bijvoorbeeld door de menselijke temperatuur op de huidoppervlakte real-time te meten of bezoekersaantallen te monitoren.

Voor jullie, als lid van BNZ en/of huurder van R’Estate, hebben wij collectieve afspraken met Securitas gemaakt over het afnemen van een aantal diensten en kunnen wij in een aantal gevallen de kosten ook delen. Zo blijft ook de eigen werkomgeving veilig én betaalbaar.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? De uitgebreide informatie vind je op de projectpagina van de website van Securitas: https://www.securitas.nl/stand-alone/bnz.

Securitas zal in de loop van deze maand telefonisch contact met je opnemen. Mocht je zelf al eerder contact willen opnemen, dan kan dat met Martin Draaijers van Securitas. Kijk voor zijn gegevens op: https://bnznijmegen.nl/leden/securitas.

Bij vragen kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!