BNZ Tip: De Bedrijfskundewinkel

BNZ Tip: De Bedrijfskundewinkel
16 maart 2021

Heb jij als ondernemer een bedrijfskundig thema of vraagstuk waar je over wilt brainstormen? Dan heeft BNZ een tip voor je: de Bedrijfskundewinkel.   De Bedrijfskundewinkel is een initiatief van bedrijfskundestudenten van de Radboud Universiteit.  Voor jou als ondernemer dé manier om studenten mee te laten denken met je bedrijfsvoering en op maat, kosteloos advies te krijgen voor een probleem of een thema. De betrokken studenten zijn allemaal academisch opgeleid (variërend van tweedejaars tot master studenten), staan dicht bij de theorie en hebben een frisse blik. Zij krijgen op deze wijze een kans om te ervaren welke problemen zich in de praktijk kunnen afspelen.

Wat hebben de studenten van de Bedrijfskundewinkel jou als ondernemer nu te bieden?

  1. elke maand organiseren ze een brainstormsessie, waarin alle 25 studenten, een uur lang ideeën opperen met betrekking tot een vraagstuk, gepresenteerd door een ondernemer.
  2. daarnaast bieden zij ook projectrondes aan. Zo'n ronde duurt 8 weken, waarin een groep van 5-6 studenten intensief aan de slag gaat met een vraagstuk. Deze vraagstukken kunnen betrekking hebben op alle facetten van de bedrijfsvoering (strategie, marketing, logistiek, productdevelopment, organisatie ontwerpt etc.)


Ook een vraagstuk of thema voorleggen aan deze gemotiveerde studenten? Neem dan snel contact op met Mees Hoogendijk van de Bedrijfskundewinkel via 06-48601350. Je kunt ook mailen naar mees.hoogendijk@hotmail.com Of ga voor meer informatie en referenties naar: http://bedrijfskundewinkel.nl/