Waarom je als bedrijf juist nú het BHV-certificaat moet verlengen!

Waarom je als bedrijf juist nú het BHV-certificaat moet verlengen!
23 februari 2021

Als ondernemer heb je een zorgplicht. Juist nu is een goede BHV organisatie noodzakelijk; voldoende en goed opgeleide BHV'ers zijn van groot belang. Een brand, ongeval of andere calamiteit laat zich immers niet tegenhouden door het corona virus. Uitstellen van opleidingen is dus geen optie.

Wat zeggen de deskundigen?

Het is mogelijk om via online leeroplossingen de kennis van BHV'ers op peil te houden en zelfs te vergroten. Er is voor iedereen een passende oplossing is. Uiteraard is er ook interactie mogelijk met de instructeurs.

Gebleken is dat sinds maart vorig jaar al meer dan 25.000 cursisten naar volle tevredenheid gebruik hebben gemaakt van één van de online leeroplossingen!

Waarom juist nu het BHV certificaat verlengen?

  • Waarborg de veiligheid voor uw medewerkers en andere aanwezige personen.
  • Zorg dat je je na de lockdown direct kunt focussen op de bedrijfsvoering en geen tijd meer kwijt bent aan opleidingen.
  • We horen steeds vaker dat er juist nu tijd is om medewerkers op te leiden.
  • Het aantal op te leiden cursisten loopt landelijk op, er ontstaat naar verwachting een enorme piek in de vraag naar cursussen. Voorkom dat je BHV’ers niet op tijd opgeleid zijn.

Genoeg redenen om nu gebruik te maken van één van de (online) leeroplossingen van BNZ-lid Kompas Veiligheidsgroep.

Ook het volgen van een opleiding op eigen locatie is nog steeds geheel coronaproof mogelijk. Praktijkcursussen mogen echter alleen plaatsvinden als de veiligheid of de continuïteit van het bedrijf in het gedrang komt.  

Benieuwd naar de exacte inhoud van leeroplossingen? Klik dan hier en meld je aan!