Wie zijn de beste (thuis)werkgevers van 2020?

Wie zijn de beste (thuis)werkgevers van 2020?
23 februari 2021

Het landelijke mobiliteitsplatform Zo Werkt Het en Slim & Schoon Onderweg zijn op zoek naar de Beste (Thuis)Werkgever van het jaar 2020. Als blijk van waardering voor de veerkracht en het aanpassingsvermogen van bedrijven in het afgelopen jaar, reiken wij de Zo Werkt Het Award uit voor Beste (Thuis)Werkgever van het Jaar 2020! Dit doen we op dinsdag 16 maart aanstaande, precies één jaar na de start van de eerste lockdown. Heeft jouw organisatie haar werknemers het beste geholpen om het (thuis)werken in 2020 een stuk makkelijker te maken, geef dan jouw medewerkers de kans om jouw bedrijf te nomineren via www.zowerkthet.nl/award.

Door COVID-19 moesten mensen die thuis kúnnen werken in korte tijd een fijne en productieve thuiswerkplek creëren. Ook de mensen die op locatie moesten werken, hebben zich moeten aanpassen door op andere manieren of tijden naar hun werk te reizen. Gelukkig hebben tal van organisaties zich ingespannen om deze aanpassingen te faciliteren voor hun werknemers. Het zou leuk zijn om jullie naam tussen de genomineerden te zien!

Zo Werkt Het Award 2020
Dinsdag 16 maart worden de awards uitgereikt in vier verschillende poules, zo maken zowel kleinere start-ups als de multinationals kans op de eervolle prijs. De winnende werkgevers worden gekozen uit de nominatie-inzendingen van werknemers door heel het land. Werknemers kunnen hierbij een motivatie geven over de bijzondere initiatieven binnen hun organisatie van het afgelopen jaar. Ook benoemen de regionetwerken trotse regionale winnaars; Slim & Schoon Onderweg doet dit voor de regio Arnhem-Nijmegen. Daarnaast maakt de werknemer die zijn of haar werkgever nomineert kans op leuke prijzen zoals een mooie city e-bike van Muto.

Vertel het je medewerkers
Nog niet genomineerd? In de bijlage van deze mail vind je een digitale flyer die je intern naar werknemers kunt sturen om ze op de hoogte te stellen van deze campagne. Meedoen is heel gemakkelijk! Ga naar www.zowerkthet.nl/award. Als je genomineerd bent en dit wil delen op jullie kanalen, dan vind je onderaan deze campagnepagina een toolkit met social media posts en banners.

Meer informatie of advies nodig?
Vindt jouw organisatie het juist nog best lastig om het thuiswerken goed te organiseren? Of móéten jouw medewerkers nu eenmaal op locatie werken en wil je advies hoe je hun woon-werkverkeer kunt verduurzamen/optimaliseren of heb je vragen over parkeerproblemen, vitaliteit, mobiliteitsvergoedingen/kosten? Ook dan kun je terecht bij het programma Slim & Schoon Onderweg van de Regio Arnhem Nijmegen. Wij helpen je graag verder. Reageer naar onze helpdesk: helpdesk@slimschoononderweg.nl / 085 303 1193. Bekijk onze tools, tips en campagnes op www.zowerkthet.nl/regio-arnhem-nijmegen.